Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Om du är intresserad av att samla dina länkar för online utbildning och samtidigt ha tillgång till aktivitetsström, quiz, enkät, uppgifter m.m så kan jag rekommendera ett besök hos www.edmodo.com. I sommar lanseras ett utökat Edmodo Apps och då får man tillgång till ännu mer verktyg/appar för utbildning. Världen över används Edmodo av ca 7,5 miljoner människor och det växer stadigt. Om du är duktig på Android och vill söka anställning i Californien, USA,  så söker man just nu personal för det. Edmodo finns både för IOS och Android. och fungerar med tablets, smartphones och givetvis Macbook eller PC. Besök www.edmodo.com om du vill veta mer.  

Visningar: 361

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Fast apparna är ganska värdelösa för oss lärare, eftersom om man har några klasser och communities igång så blir appen snabbt enormt stor. Edmodo rekommenderar att man istället använder webb-gränssnittet. Jag skapade en grupp för oss som använder edmodo på svenska. Än är vi inte så många där. Join-koden är g7f0ob 

Välkomna dit!

Svara på diskussionen

RSS

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor