Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Information om Dela!

Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande och för DigiKolls medlemmar


Dela! är ett nätverk för alla som är intresserade av att dela idéer, frågor och erfarenheter om allt som rör användningen av IT i skola, utbildning och lärande. Ingen kan allt, men alla har vi något att bidra med och tillsammans gör vi skillnad - ”sharing is caring!”

Dela! är ett icke-kommersiellt nätverk, som drivs av Margareta Hellström, senior pedagogisk rådgivare inom IT och lärande samt Vice VD och delägare i UniPoll AB. Läs mer om UniPolls medarbetare här.

Dela! skapades ursprungligen på initiativ av Niklas Karlsson och uppstod som ett systernätverk till den norska nätverket Del og bruk.

Administratör för Dela! är Margareta Hellström.

 

Syftet med Dela är att skapa:

  • möten mellan människor i olika delar av landet och öppna samtal och dialoger om skola, utbildning och lärande, men särskilt allt som rör användningen av IT i skola, utbildning och lärande
  • möjlighet till nya kontakter och samarbeten mellan utbildningssystemets alla delar
  • ett nätverk där det är högt i tak i samtalen och där mångfald och oliktänkande berikar utbytet av idéer, frågor och erfarenheter.

 

Med skola avses utbildningssystemets alla delar, som skolbarnsomsorg, förskoleverksamhet, den obligatoriska skolan, de frivilliga skolformerna,  folkhögskolor,  kvalificerad yrkesutbildning, universitet och högskola.

Om pedagogiska nätverk är nytt för dig - eller om du bättre vill förstå idén - ta en titt på två andra välfungerande nätverk: Classroom 2.0 och Del og bruk.
 

Senast ändrad av Margareta Hellström 11 Apr.

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor