Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Anna Malmberg
  • Kvinnlig
  • Karlstad
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela
  • Bloggposter
  • Diskussioner
  • Grupper (12)
  • Videor

Anna Malmbergs vänner

  • Anna Eriksson
  • Camilla Nilsson
  • Stefan Svedberg

Anna Malmbergs grupper

 

Anna Malmbergs sida

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Hej! Jag är gymnasielärare i MA o FY, anställd på Älvkullegymnasiet i Karlstad men jobbar på KTC med kommunens alla åk 4 elever från grundskolan i ett projekt som heter Teknisk Framsyn. På KTC får eleverna lära sig grunderna i teknik men jag försöker också inspirera dem till att vilja bli framtidens entreprenörer o innovatörer, http://bit.ly/f4gxfo

Jag är en väsebonde som gillar slalom, kusar och kalas men har allt mer börjat intressera mig för IT och nätverkande. Har precis hittat hit till ”DELA” och hoppas att ni hjälper mig in i detta nätverk. Kul att se så många är från Karlstad men jag vill gärna nätverka med er alla. På twitter kan ni följa mig som annamalmberg2. Twitter är där jag i dag får min inspiration och information så är det någon som inte kommit i gång där så är det bara att hojta!
Studerande - Vilken högskola/universtitet studerar du på? Vilket program/ämnen studerar du?
Karlstad universitet MA-FY-Teknik
Annan hemsida
http://bit.ly/f4gxfo
Twitter:
annamalmberg2
Skype:
aamg06
Fler personliga länkar du vill ska synas på din profil tex Flickr, Youtube, SlideShare, Delicious, Diigo etc.
http://www.youtube.com/user/AnnaMalmberg2#g/a
http://www.diigo.com/user/annamalmberg2

Kommentarplank (2 kommentarer)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 9.17 den 30 December 2010, Alastair Creelman sade ...

Hej Anna och välkommen till OER-gruppen. Här kan du läsa mer om projektet och i våra diskussioner finns massor av länkar till filmer, artiklar och andra resurser. Kommentera gärna!

Hälsningar

Alastair

Klockan 18.16 den 29 December 2010, Niklas Karlsson sade ...
Hej Anna!

Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.


En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa frågor, ge tips eller börja samarbeta i allt som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., - olika delar av utbildningssytemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för, däremot är just Dina frågor, tips, ideer... - viktiga för att skapa ett aktivt nätverk.

Det finns idag mer än 60 grupper och många intressanta forum, börja med att bekanta dig med nätverket. Du kan om du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt.
Saknar du det ämne du vill diskutera? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är, skriv gärna i introduktion av dig och om du vill lägger du in ett foto på dig själv.

För att Dela! ska bli ännu mer livfullt och användbart nätverk får du gärna sprida att nätverket finns. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, kommer vi bibehålla den mångfald som nu finns i Dela!. Denna mångfald kommer förhoppningsvis även i fortsättningen skapa intressanta dialoger.

Du är välkommen att gå med i Diigo gruppen "Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande" (http://shareanduse.ning.com/page/nationell-bokmaerkessamling), som är ett bokmärkesprojekt i samarbete mellan Länkskafferiet och Dela! 


Återigen varmt välkommen till Dela!
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor