Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Annica Rosvall
  • Kvinnlig
  • Malmö
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela
  • Bloggposter
  • Diskussioner
  • Grupper (5)
  • Videor

Annica Rosvalls vänner

  • Tove Svensson

Annica Rosvalls grupper

 

Annica Rosvalls sida

Senaste aktivitet

Annica Rosvall uppdaterade sitt profilfoto
Aug 26, 2011
Annica Rosvall skickade en kommentar till Alastair Creelman
"Hej igen! Jättefint nätverk. Ska försöka vara delaktig och skickar ekonomifrågan vidare till Sue (hon är en "jäkel" på pengar). Hej så länge."
Jun 3, 2011
Alastair Creelman skickade en kommentar till Annica Rosvall
"Tack för kommentarerna Annica. Dela har verkligen vuxit under det senaste året men det är bara ett fåtal personer som är aktiva. Vi behöver skapa mer diskussion egentligen för att Dela kan lyfta på…"
Jun 3, 2011
Annica Rosvall gick med i Malin Frykman\s grupp
Miniatyr

Formativ bedömning med hjälp av IT

Syftet med gruppen är att utbyta erfarenheter, tips  och idéer kring hur man som pedagog kan arbeta aktivt  med formativ bedömning/lärande bedömning med hjälp av IT.
Jun 3, 2011
Annica Rosvall skickade en kommentar till Alastair Creelman
"Tack så mycket. Jag ser fram emot att utforska allao lika grupper ramöver. Jag tycker dock att denna webbplats är lite "buggig". Det är svårt att uppdatera och infoga bild osv. Jag jobbar på mitt…"
Jun 3, 2011
Alastair Creelman skickade en kommentar till Annica Rosvall
"Hej Annica Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande. En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa…"
Maj 30, 2011
Annica Rosvall är nu medlem i Dela!
Maj 30, 2011

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Anestsisjuksköterska vid Skånes universitetssjukhus med ambitionen att skapa lustfyllda, engagerande och kompetenshöjande nätbaserade utbildningar.
Annan hemsida
http://www.skane.se/sus/nbl

Kommentarplank (2 kommentarer)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 14.08 den 3 Juni 2011, Alastair Creelman sade ...

Tack för kommentarerna Annica. Dela har verkligen vuxit under det senaste året men det är bara ett fåtal personer som är aktiva. Vi behöver skapa mer diskussion egentligen för att Dela kan lyfta på riktigt.

Vi som administrerar detta gör det helt på fritid och det skulle behövas lite finansiering för att kunna vidareutveckla nätverket. har du tips på sådant får du gärna höra av dig ! :-)

Klockan 11.25 den 30 Maj 2011, Alastair Creelman sade ...
Hej Annica

Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa frågor, ge tips eller börja samarbeta i allt som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., - olika delar av utbildningssytemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för, däremot är just Dina frågor, tips, ideer... - viktiga för att skapa ett aktivt nätverk.

Det finns idag mer än 60 grupper och många intressanta forum, börja med att bekanta dig med nätverket. Du kan om du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt.
Saknar du det ämne du vill diskutera? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är, skriv gärna i introduktion av dig och om du vill lägger du in ett foto på dig själv.

För att Dela! ska bli ännu mer livfullt och användbart nätverk får du gärna sprida att nätverket finns. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, kommer vi bibehålla den mångfald som nu finns i Dela!. Denna mångfald kommer förhoppningsvis även i fortsättningen skapa intressanta dialoger.

Du är välkommen att gå med i Diigo gruppen "Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande" (http://shareanduse.ning.com/page/nationell-bokmaerkessamling), som är ett bokmärkesprojekt i samarbete mellan Länkskafferiet och Dela!

Återigen varmt välkommen till Dela!
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor