Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Esa Fahlen
  • Manlig
  • Västerås
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela

Esa Fahlens vänner

  • Conny Bäckström
 

Esa Fahlens sida

Senaste aktivitet

Esa Fahlen svaradeAlma Taawo\s diskussion 'Tekniklärare åk 8-9 i behov av nya idéer och nya kontakter!'
"Hej Conny. Tänkte bara skriva att jag inte glömt bort att skriva till dig. Har en del att stå i med slöjden här på skolan och behöver lägga tid på det. Jag återkommer efter nyår med…"
Dec 2, 2011
Esa Fahlen svaradeAlma Taawo\s diskussion 'Tekniklärare åk 8-9 i behov av nya idéer och nya kontakter!'
"Hej Conny. Jag blev klart intresserad av din efterfrågan. Har själv jobbat en hel del år med ämnet teknik och skulle kunna tänka mig att vara en av dina nya kontakter och dela mig mig av mina idéer, nya eller gamla…"
Nov 15, 2011
Alma Taawo skickade en kommentar till Esa Fahlen
"Hej Esa! Välkommen till Dela! Några av tankarna med Dela! är att utbyta erfarenheter, arbetssätt, ställa frågor, diskutera, ge tips eller börja samarbeta inom alla områden som rör utbildning och…"
Okt 31, 2011

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Grundskola

Esa Fahlens Videor

  • Lägg till videor
  • Se alla

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 20.12 den 31 Oktober 2011, Alma Taawo sade ...
Hej Esa!

Välkommen till Dela!

Några av tankarna med Dela! är att utbyta erfarenheter, arbetssätt, ställa frågor, diskutera, ge tips eller börja samarbeta inom alla områden som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan skolor, universitet etc och olika delar av utbildningssystemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för. Dina frågor, tips och ideer är viktiga för att skapa ett bra nätverk.

För att komma igång läs igenom och följ användarreglerna för Dela! och information om Dela!.

Det finns idag mer än 60 grupper och forum. Saknar du det ämne du vill diskutera är det fritt fram att skapa en grupp eller starta dialog i ett forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande är lika välkomna.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om man presenterar sig, så lägg gärna in en bild och skriv en kort introduktion av dig själv.

Om du finner det givande att använda Dela! får du gärna hjälpa till sprida att nätverket finns, så blir det kanske ännu mer livfullt och användbart. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, bibehåller vi den mångfald som finns i Dela!, som förhoppningsvis även i fortsättningen bidrar till intressanta dialoger.

Du är också välkommen att dela med dig av bra länktips i Diigo-gruppen Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande, ett samarbetsprojekt mellan Dela och Länkskafferiet!

Varmt välkommen till Dela!
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor