Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Håkan Elderstig
  • Stockholm
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela

Håkan Elderstigs vänner

  • Stina Jonsson
  • Staffan Hessel

Håkan Elderstigs grupper

 

Håkan Elderstigs sida

Senaste aktivitet

Håkan Elderstig och Staffan Hessel är nu vänner
Nov 1, 2010
Stina Jonsson och Håkan Elderstig är nu vänner
Okt 22, 2010
Håkan Elderstig svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"Lägg in eett lektionsförslag på wikiskola.se. Det är ännu enklare att lägga in en lektion på wikiskola. Gå in här, tryck redigera och…"
Okt 21, 2010
Håkan Elderstig svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"Jag har tänkt på en variant för att locka fler deltagare på wikiskola. Om du inte nappar på ett samarbete i en kurs eller så kanske du kan tänka dig att dela med dig av en lektion. Det är kul att skriva i…"
Okt 14, 2010
Håkan Elderstig svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"jag har läste guiden om CC. den är bra. jag är helt säker på att cc är helt rätt för wikiskola. när jag valde GNU var inte cc lika självklart och jag hade knappt hört talas om det då…"
Okt 10, 2010
Alma Taawo svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"Intressant initiativ! Kanske något att länka till i Länkskafferiet? I anslutning till tjänsten Länkskafferiet har Skolverket tagit fram en lärarguide om Creative Commons som kan laddas ner här:…"
Okt 9, 2010
Alastair Creelman svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"Mycket bra initiativ och jag hoppas att du får en bra respons. Själv är jag bara med i hejarklacken ;-)"
Okt 8, 2010
Stina Jonsson svaradeHåkan Elderstig\s diskussion 'Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.' i gruppen Öppna lärresurser
"Vilken strälande idé. Jag är lärare i en klass 4-6 och vill gärna vara med. Jag skall åka på semester idag och blir borta en vecka men nästa vecka skall jag närmare studera wikiskolan och se vad jag…"
Okt 8, 2010
Håkan Elderstig lade till en diskussion i gruppen Öppna lärresurser
Miniatyr

Sökes: Grundskollärare som vill vara med på wikiskola.se och skapa fria lärobjekt.

Efter att ha arbetat med wikiskola i två år tycker jag att den börjar bli användbar inom matte och no. Antalet besökare ökar stadigt och nu har wikiskola.se omkring 1000 sidvisningar och 150 besökare per dag. Det är dags att öka antalet skribenter. När fler börjar skriva kommer wikiskola att förbättras i en snabbare takt och jag tror att wikiskola kan bli ett nav för fria lärobjekt.Det här är ett upprop till alla lärare att bidra med fritt undervisningsmaterial eller med synpunkter, kritik…Se mer
Okt 7, 2010
Håkan Elderstig gick med i Alastair Creelman\s grupp
Miniatyr

Öppna lärresurser

Öppna lärresurser finns ju överallt på nätet men varför används de så sällan? Vi är ett projekt som vill visa fördelar och möjligheter med att dela med sig.
Okt 7, 2010
Niklas Karlsson skickade en kommentar till Håkan Elderstig
"Hej Håkan! Välkommen till Dela! En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med människor som vill utbyta erfarenheter m.m. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker…"
Feb 5, 2010
Håkan Elderstig är nu medlem i Dela!
Feb 5, 2010

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Norrvikens skola. IT-pedagog. Lärare i matte, no, teknik och data.
Blogg:
http://grundskolan.blogspot.com
Annan hemsida
http://wikiskola.se
Twitter:
Elderstig

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 20.01 den 5 Februari 2010, Niklas Karlsson sade ...
Hej Håkan!

Välkommen till Dela!


En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med människor som vill utbyta erfarenheter m.m. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., - olika delar av utbildningssytemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för, däremot är just Dina frågor, tips, ideer... - viktiga för att skapa ett aktivt nätverk.

Det finns idag mer än 60 grupper och många intressanta forum, börja med att bekanta dig med nätverket. Du kan om du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt.
Saknar du det ämne du vill diskuterar? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

En annan viktig del för att skapa ett mer innehållsrikt nätverk är att vi skriver mer om oss själva. Skriv några ord om dig själv i Introduktion av dig och lägg in ett foto på dig själv, det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är.
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor