Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Jan Nilsson
  • Manlig
  • Falkenberg
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela
  • Bloggposter
  • Diskussioner
  • Grupper (7)
  • Videor

Jan Nilssons vänner

  • carles_wiris
 

Jan Nilssons sida

Senaste aktivitet

Jan Nilsson och carles_wiris är nu vänner
Maj 5, 2011
Jan Nilsson visades
Mar 14, 2011
Jan Nilsson uppdaterade sitt profilfoto
Mar 10, 2011
Alastair Creelman skickade en kommentar till Jan Nilsson
"Hej Jan Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande. En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa…"
Mar 10, 2011
Jan Nilsson är nu medlem i Dela!
Mar 10, 2011

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
IT-ansvarig på Söderskolan, Falkenberg. Arbetade med att bygga upp en-till-en på Söderskolan under 2006 o 2007. Idag arbetar jag på Söderskolan med att förbättra och se till att allt fungerar med en-till-en. 70% av min tid är jag på Söderskolan och övrig tid arbetar jag i mitt företag, där jag bl.a. håller föreläsningar om de tekniska- o pedagogiska aspekterna med införande av 1-1 i skolan.

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 8.12 den 10 Mars 2011, Alastair Creelman sade ...
Hej Jan

Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa frågor, ge tips eller börja samarbeta i allt som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., - olika delar av utbildningssytemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för, däremot är just Dina frågor, tips, ideer... - viktiga för att skapa ett aktivt nätverk.

Det finns idag mer än 60 grupper och många intressanta forum, börja med att bekanta dig med nätverket. Du kan om du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt.
Saknar du det ämne du vill diskutera? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är, skriv gärna i introduktion av dig och om du vill lägger du in ett foto på dig själv.

För att Dela! ska bli ännu mer livfullt och användbart nätverk får du gärna sprida att nätverket finns. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, kommer vi bibehålla den mångfald som nu finns i Dela!. Denna mångfald kommer förhoppningsvis även i fortsättningen skapa intressanta dialoger.

Du är välkommen att gå med i Diigo gruppen "Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande" (http://shareanduse.ning.com/page/nationell-bokmaerkessamling), som är ett bokmärkesprojekt i samarbete mellan Länkskafferiet och Dela!

Återigen varmt välkommen till Dela!
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor