Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Jan Svärdhagen
  • Manlig
  • Falun
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela

Jan Svärdhagens vänner

  • Larry Svensson
  • Rosalyn Eriksson
  • Jan Hylén
  • Victoria Hemdahl
  • Carina Hasselgren
  • Marie Andersson
  • Niklas Karlsson

Jan Svärdhagens grupper

 

Jan Svärdhagens sida

Senaste aktivitet

Jan Svärdhagen och Marie Andersson är nu vänner
Maj 2, 2010
Jan Hylén och Jan Svärdhagen är nu vänner
Apr 15, 2010
Jan Svärdhagen är nu vän med Larry Svensson och Rosalyn Eriksson
Apr 13, 2010
Jan Svärdhagen och Victoria Hemdahl är nu vänner
Mar 24, 2010
Jan Svärdhagen och Niklas Karlsson är nu vänner
Mar 23, 2010
Blogginlägg av Jan Svärdhagen

Prezi Edu

För den som känner till Prezi så är det ett lite annorlunda sätt att skapa ett presentationsmaterial. Nu finns det en EDU avdelning i syfte att dela med sig till andra av sina goda presentationer. Väl värt ett besök och Dela gärna på Prezi EDU.Något som inte alla känner till är att om du jobbar med utbildning eller är student så kan du få ett särskilt konto i en sk. Student/Teacher…Se mer
Mar 18, 2010
Jan Svärdhagen svaradeLasse Bourelius\s diskussion 'Är iTunesU en plats för öppna lärresurser eller.... Skulle ni våga använda illustrationen i artikelns exempel?' i gruppen Öppna lärresurser
"Du sätter fingret på en viktig fråga, det interna arbetet och poängen med att arbeta med OER. Nu när vi satte igång med iTunesU så ser vi helt plötsligt att Arabiska får internationell…"
Mar 17, 2010
Jan Svärdhagen svaradeLasse Bourelius\s diskussion 'Är iTunesU en plats för öppna lärresurser eller.... Skulle ni våga använda illustrationen i artikelns exempel?' i gruppen Öppna lärresurser
"Ledningen måste med, det är helt klart. Däremot såg vi vad satsningen på Nätuniversitet resulterade i; mycket pengar som pumpades ut men mottogs av lärosäten som ett enkelt sätt att få in…"
Mar 16, 2010
Niklas Karlsson skickade en kommentar till Jan Svärdhagen
"Hej Jan! Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande. En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa…"
Mar 16, 2010
Jan Svärdhagen visades
Mar 16, 2010
Jan Svärdhagen svaradeLasse Bourelius\s diskussion 'Är iTunesU en plats för öppna lärresurser eller.... Skulle ni våga använda illustrationen i artikelns exempel?' i gruppen Öppna lärresurser
"iTunes är för högskolan Dalarna bara första steget och inte ett så dumt sådant, dels för att få igång processen internt men även för att faktiskt nå en bredare publik. Att vår…"
Mar 16, 2010
Jan Svärdhagen är nu medlem i Dela!
Mar 16, 2010
Jan Svärdhagen gick med i Alastair Creelman\s grupp
Miniatyr

Öppna lärresurser

Öppna lärresurser finns ju överallt på nätet men varför används de så sällan? Vi är ett projekt som vill visa fördelar och möjligheter med att dela med sig.
Mar 16, 2010

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Strategiskt ansvarig nätbaserad utbildning-Högskolan Dalarna
Annan hemsida
http://www.du.se
Twitter:
janmsvardhagen

Jan Svärdhagens blogg

Prezi Edu

Postat den 18 Mars 2010 klockan 21.14 0 kommentarer

För den som känner till Prezi så är det ett lite annorlunda sätt att skapa ett presentationsmaterial. Nu finns det en EDU avdelning i syfte att dela med sig till andra av sina goda presentationer. Väl värt ett besök och Dela gärna på Prezi EDU.
Något som inte alla känner till är att om du jobbar med utbildning eller är student så kan du få ett särskilt konto i en sk.…
Fortsätt

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 17.56 den 16 Mars 2010, Niklas Karlsson sade ...
Hej Jan!


Välkommen till Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.


En av tankarna med Dela! är att vi lättare ska få kontakt med andra som vill utbyta erfarenheter, ställa frågor, ge tips eller börja samarbeta i allt som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., - olika delar av utbildningssytemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för, däremot är just Dina frågor, tips, ideer... - viktiga för att skapa ett aktivt nätverk.

Det finns idag mer än 60 grupper och många intressanta forum, börja med att bekanta dig med nätverket. Du kan om du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt.
Saknar du det ämne du vill diskuterar? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

En annan viktig del för att skapa ett mer innehållsrikt nätverk är att vi skriver mer om oss själva. Skriv några ord om dig själv i Introduktion av dig, det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är.
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor