Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Maria Martinsson
  • Kvinnlig
  • UPPSALA
  • Sverige
Dela på Facebook
Dela
  • Bloggposter
  • Diskussioner
  • Grupper (6)
  • Videor
 

Maria Martinssons sida

Senaste aktivitet

Maria Martinsson gillade Alma Taawos sida Öppna lärresurser, del 1 av 3
Nov 8, 2011
Alastair Creelman skickade en kommentar till Maria Martinsson
"Hej Maria! Välkommen till Dela! Några av tankarna med Dela! är att utbyta erfarenheter, arbetssätt, ställa frågor, diskutera, ge tips eller börja samarbeta inom alla områden som rör utbildning och…"
Nov 6, 2011

Profilinformation

Arbetsplats, kort beskrivning av arbetsuppgifter
Gymnasielärare i svenska och svenska som andraspråk. Har arbetat som lärare i fyra år.I dag undervisar jag i svenska som andraspråk för vuxna invandrare.

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 21.22 den 6 November 2011, Alastair Creelman sade ...
Hej Maria!

Välkommen till Dela!

Några av tankarna med Dela! är att utbyta erfarenheter, arbetssätt, ställa frågor, diskutera, ge tips eller börja samarbeta inom alla områden som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan skolor, universitet etc och olika delar av utbildningssystemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för. Dina frågor, tips och ideer är viktiga för att skapa ett bra nätverk.

För att komma igång läs igenom och följ användarreglerna för Dela! och information om Dela!.

Det finns idag mer än 80 grupper och diskussioner. Saknar du det ämne du vill diskutera är det fritt fram att skapa en grupp eller starta dialog i ett forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande är lika välkomna.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om man presenterar sig, så lägg gärna in en bild av dig själv och skriv en kort presentation av dig själv.

Om du vill ställa frågor om Dela!, hjälpa till som admin att driva nätverket eller har andra idéer, finns det ett forum för det.

Om du finner det givande att använda Dela! får du gärna hjälpa till sprida att nätverket finns, så blir det kanske ännu mer livfullt och användbart. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, bibehåller vi den mångfald som finns i Dela!, som förhoppningsvis även i fortsättningen bidrar till intressanta dialoger.

Du är också välkommen att dela med dig av bra länktips i Diigo-gruppen Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande, ett samarbetsprojekt mellan Dela och Länkskafferiet!

Varmt välkommen att börja Dela! och givetvis att använda vad andra redan delat med sig av!
 
 
 

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor