Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Cecilia Necksten kommentarer

Kommentarplank (1 inlägg)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 15.05 den 9 November 2011, Alma Taawo sade ...

Hej Cecilia!

Välkommen till Dela!

Några av tankarna med Dela! är att utbyta erfarenheter, arbetssätt, ställa frågor, diskutera, ge tips eller börja samarbeta inom alla områden som rör utbildning och lärande. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan skolor, universitet etc och olika delar av utbildningssystemet.

Det står dig fritt att använda Dela! på det sätt som du har användning för. Dina frågor, tips och ideer är viktiga för att skapa ett bra nätverk.

För att komma igång läs igenom och följ användarreglerna för Dela! och information om Dela!.

Det finns idag mer än 80 grupper och diskussioner. Saknar du det ämne du vill diskutera är det fritt fram att skapa en grupp eller starta dialog i ett forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande är lika välkomna.

Vi tror att det är lättare att kommunicera om man presenterar sig, så lägg gärna in en bild av dig själv och skriv en kort presentation av dig själv.

Om du finner det givande att använda Dela! får du gärna hjälpa till sprida att nätverket finns, så blir det kanske ännu mer livfullt och användbart. Genom att bjuda in olika yrkeskategorier, bibehåller vi den mångfald som finns i Dela!, som förhoppningsvis även i fortsättningen bidrar till intressanta dialoger.

Du är också välkommen att dela med dig av bra länktips i Diigo-gruppen Nationell bokmärkssamling för utbildning och lärande, ett samarbetsprojekt mellan Dela och Länkskafferiet!

Vill du ställa frågor om Dela!, hjälpa till som admin eller har andra idéer, finns det ett särskilt forum.

Varmt välkommen att börja Dela! och givetvis att använda vad andra redan delat med sig av!

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor