Dela!

en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

Britt Hansson kommentarer

Kommentarplank (7 kommentarer)

Du måste vara medlem i Dela! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Dela!

Klockan 7.39 den 15 Oktober 2010, Alma Taawo sade ...
Britt, jag är sen till jobbet idag, kan vi ta mötet vid 10 istället?
Klockan 20.15 den 9 Oktober 2010, Alma Taawo sade ...
Javisst, vad har du för nummer, eller ännu hellre - för Skypeanvändare?
Klockan 16.12 den 9 Oktober 2010, Alma Taawo sade ...
Tyvärr var jag inte på plats i fredags som du märkte. Måndag går bra!

/Alma
Klockan 20.39 den 30 September 2010, Alma Taawo sade ...
Hej Britt!
Vad kul att du vill vara med och coacha folk som taggar länkar på diigo. Jag håller gärna en liten kurs för dig när du har tid! Hör av dig till mig på alma.taawo at skolverket.se
Klockan 11.48 den 7 Mars 2010, Ulrika Jonson sade ...
Underbart med ännu en Skoldatateks kollega här på Dela! Britt, jag upplever att specialpedagoger ute i skolverksamheterna borde puffa för datorn som verktyg för bla att organisera skolarbetet, vilket vi -du & jag med flera - vet är ett oöverträffat sätt att arbeta på för många av de personer vi möter i vårt värv. Tyvärr upplever jag att en del specialpedagoger & speciallärare, hur otroligt det än kan låta, inte alls puffar för datorn som verktyg utan snarare gör tvärtom... Mina tankar går till att mer egen utbildning i förståelse av denna kraftfullhet som du omtalar måste till - fler måste ta till sig ett eget arbetssätt och undersöka datorn som verktyg från insidan, för att få upp ögonen för dess potential i vardagen såväl som i skolarbetet. På återhörande!
Klockan 8.45 den 9 Februari 2010, Britt Hansson sade ...
Du har skapat en bra mötesplats för samtal om viktiga saker i skolan, om IT och hur det ska komma till nytta i det vardagliga. Mitt huvudintresse i jobbet är IT som specialpedagogiskt verktyg, men den är ju beroende av ett allmänt IT-användande. Eftersom IT är ett så kraftfullt verktyg, som underlättar skolarbetet för barn i behov av särskilt stöd lyfter det samtidigt värdet av att satsa på IT i allmänhet ute på skolorna. Specialpedagogerna kan många gånger knuffa för ökad datoranvändning till fler. På www.skoldatatek.se lägger jag en stor del av mitt arbete och jag följer med glädje utvecklingen här och vill gärna bidra i samtalen.
Klockan 21.52 den 6 December 2009, Niklas Karlsson sade ...
Hej Britt!

Välkommen till Dela!

En av tankarna med Dela! är att vi ska få möjlighet att lättare få kontakt med människor som vill utbyta erfarenheter m.m. Vi är övertygade om att dialogerna blir rikare om utbytet sker mellan olika skolor, universitet..., dvs olika delar av utbildningssytemet.

Börja med att se dig omkring i Dela! och svara på en dialog/diskussionstråd.


Saknar du det ämne du vill diskuterar? Då är det fritt fram att skapa en grupp eller starta en dialog i forum. Alla frågeställningar som rör utbildning och lärande, är lika välkomna.
För att komma igång läs information om Dela! och användarregler för Dela!.

En annan viktig del för att skapa ett mer innehållsrikt nätverk är att vi skriver mer om oss själva. Skriv några ord om dig själv i Introduktion av dig, det är lättare att kommunicera om andra vet vilka vi är.
Vi ställer Några frågor till alla medlemmar, det är värdefullt för Dela! om du tar dig tid att besvara frågorna.

Hjälp till att hälsa nya medlemmar välkomna genom att skriva en kommentar på deras sida.

Change language?

Välkommen!

Dela! är en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande.

I denna stund är vi 3213 medlemmar i Dela! Medlemmarna skapar en stor mångfald. Här finns förskolelärare, grundskolelärare, gymnasielärare, lärarstuderande, IT-pedagoger, bibliotekarier, museipedagoger, universitetslärare, skolledare, forskare, politiker, m.fl.

Alla frågor, idéer och erfarenheter ni vill Dela! är välkomna!

*****************

Det finns också en Dela-grupp på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/delavidare/

Märken

Laddar…

© 2017   Created by Margareta Hellström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor